Oferte cazare Palaio Faliro, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2022
(7 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Hotel Coral, Palaio Faliro

Hotel Coral  

Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (17.01 - 16.01.2023)
 • Fara transport
Edem Apartment Sea View, Palaio Faliro

Edem Apartment Sea View

Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Avion (17.01 - 16.01.2023)
  • Fara transport
  Stylish Flat By The Beach Of Edem, Palaio Faliro

  Stylish Flat By The Beach Of Edem

  Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Avion (17.01 - 16.01.2023)
   • Fara transport
   Edem Beach Apartment Mountain View, Palaio Faliro

   Edem Beach Apartment Mountain View

   Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

    • Avion (17.01 - 16.01.2023)
    • Fara transport
    Arma Hotel, Palaio Faliro

    Arma Hotel

    Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

     • Avion (17.01 - 16.01.2023)
     • Fara transport
     Poseidon Athens Hotel, Palaio Faliro

     Poseidon Athens Hotel

     Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

      • Avion (10.01 - 09.01.2023)
      • Fara transport
      Artistic Villa, Palaio Faliro

      Artistic Villa

      Palaio Faliro, Zona metropolitana Atena, Grecia

       • Avion (31.12 - 30.12.2022)
       • Fara transport

       Despre Palaio FaliroPrezentare si poze Palaio Faliro

       Palaio Faliro

       Palaio Faliro este un oraș la malul mării și un municipiu în partea de sud a aglomerării Atena, Grecia. Palaio Faliro este situat pe coasta de est a Golfului Phalerum, din cadrul Golfului Saronic, la 6 km sud-vest de centrul orașului Atena. Acesta este înconjurat de alte suburbii ale Atenei: Kallithea, Nea Smyrni, Agios Dimitrios și Alimos. Cursul de apa Pikrodafni se varsă în mare, la granița dintre Palaio Faliro și Alimos.

       Oferte Palaio Faliro

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Palaio Faliro, Zona Metropolitana Atena, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Palaio Faliro incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera din Palaio Faliro este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Palaio Faliro sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Palaio Faliro, Early Booking Palaio Faliro, Last Minute Palaio Faliro, Programe si Oferte Speciale Palaio Faliro.

       Palaio Faliro este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Palaio Faliro. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Palaio Faliro cu servicii minime pana la resorturi de lux din Palaio Faliro cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Palaio Faliro cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Palaio Faliro dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Palaio Faliro pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Palaio Faliro unde pot gasi liniste si destindere.

       Oferte cazare Palaio Faliro, Zona Metropolitana Atena, Grecia vara 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Recomandari turistice pentru Palaio Faliro

       .

       Intrebari frecvente despre Palaio Faliro

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Palaio Faliro?

       Hotel Coral, Artistic Villa, Edem Beach Apartment Mountain View, Stylish Flat By The Beach Of Edem, Edem Apartment Sea View sunt cele mai populare hoteluri din Palaio Faliro

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Palaio Faliro?

       Hotel Coral sunt cele mai apreciate hoteluri din Palaio Faliro ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Palaio Faliro.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Palaio Faliro?

       Hotel Coral, Stylish Flat By The Beach Of Edem sunt cele mai apreciate hoteluri din Palaio Faliro ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Palaio Faliro.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Palaio Faliro?

       Hotel Coral sunt cele mai apreciate hoteluri din Palaio Faliro ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Palaio Faliro.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Palaio Faliro?

       Hotel Coral sunt cele mai apreciate hoteluri din Palaio Faliro cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Palaio Faliro.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Palaio Faliro?

       Hotel Coral sunt hoteluri din Palaio Faliro ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Palaio Faliro.

       Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Palaio Faliro?

       Hotel Coral sunt cele mai apreciate hoteluri din Palaio Faliro cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Palaio Faliro.