Early Booking Odihna Si Relaxare Insula Lefkada Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Odihna si relaxare×Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 375EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Vergina Star, Nikiana

Hotel Vergina Star

   Scor 7.3 din 5 comentarii

Nikiana, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 05.11.2021

Anemones Villas, Lefkada

Anemones Villas

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport
Lefkada Villas, Lefkada

Lefkada Villas

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport

Despre Insula Lefkada

Insula Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Black Friday Odihna Si Relaxare Insula Lefkada

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Odihna Si Relaxare Insula Lefkada, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Odihna Si Relaxare Insula Lefkada.

Ofertele turistice Early Booking Odihna Si Relaxare Insula Lefkada 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Odihna Si Relaxare Insula Lefkada pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Odihna Si Relaxare Insula Lefkada este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insula Lefkada.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Odihna Si Relaxare Insula Lefkada au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Odihna Si Relaxare Insula Lefkada scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Odihna Si Relaxare Insula Lefkada cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insula Lefkada in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Odihna Si Relaxare Insula Lefkada sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Odihna Si Relaxare Insula Lefkada prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insula Lefkada si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insula Lefkada si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Odihna Si Relaxare Insula Lefkada Grecia 2022 - Peste 3 Oferte Inscrieri timpurii Odihna Si Relaxare Lefkada cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insula Lefkada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Lefkada?

Hotel Vergina Star, Hotel Agios Nikitas, VILLAS KARYA, Aeolis Tinos Suites, Xenia Lefkada Villas sunt cele mai populare hoteluri din Insula Lefkada

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Lefkada?

Hotel Vergina Star, Hotel Agios Nikitas, Serenity Boutique Hotel, Lefkada Villas, Karyatis Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lefkada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Lefkada.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Lefkada?

Hotel Vergina Star, Hotel Agios Nikitas, Aeolis Tinos Suites, Serenity Boutique Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lefkada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Lefkada.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Lefkada?

Hotel Vergina Star, Aeolis Tinos Suites, Serenity Boutique Hotel, Lefkada Villas sunt hoteluri din Insula Lefkada ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Lefkada?

Serenity Boutique Hotel, Anemones Villas sunt hoteluri din Insula Lefkada ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Lefkada.

  Cititi articolele despre Insula Lefkada, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

Lefkada - Topul plajelor si al atractiilor turistice

05.12.2016 Grecia

Gasesti aici recomandari pentru cele mai frumoase atractii si statiuni ale insulei, topul plajelor, al cluburilor si barurilor. Poti alege intre diverse excursii optionale: Excursie in orasul Lefkada, White Party, Excursie Gliki si Parga, Excursie cu vaporul in jurul insulei Lefkada

Turul insulei Lefkada intr-o zi

17.02.2015 Grecia

Dacă sunteți în vacanță pe inusla Lefkada cu transport propriu, insula grecească pe care se poate ajunge cel mai ușor cu automobilul personal, o idee excelentă de dinamizare a experienței de relaxare pe plaje superbe ale insulei este de a rezerva o zi unei excursii de tip road-trip pe suprafața acesteia.

Insula Lefkada - prezentare

17.02.2015 Grecia

Insula Lefkada se întinde pe o lungime de aproximativ 35 km și pe o lățime de circa 5 km, accesul pe insulă cu automobilul făcându-se printr-un pod mobil. Capitala insulei poartă același nume și concentrează 11.000 din cele 23.000 de locuitori câți numără insula, este situată imediat după intrare pe insulă (nu mai mult de 1 km).

Cele mai frumoase plaje din Lefkada

17.02.2015 Grecia

Dacă vă îndreptați atenția spre destinația de vacanță Lefkada, cu siguranță sunteți în căutarea unui sejur de relaxare și încântare la plajă. În acest caz, trebuie să știți că cele mai frumoase plaje ale insulei sunt cele din vest. Aici se întâlnesc și plajele Vasiliki și Agios Ioanis, aflate în top 3 plaje de surfing din Europa, datorită condițiilor propice practicării acestui sport, atât din punct de vedere al dotărilor naturale, cât și datorită faciliăților cu care sunt prevăzut pentru a ușura activitatea practicanților, atât amatori, cât și profesioniști.