Autocar North And Central Greece Grecia vara 2018
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 192.2EUR - 602EUR)

Afiseaza harta
Hotel Lucy, Kavala

Hotel Lucy  

   Scor 8.7 din 6 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (25.05 - 21.09.2018)
  • Fara transport
Hotel Tosca Beach Bungalows, Kavala

Hotel Tosca Beach Bungalows    

   Scor 7.3 din 7 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Autocar (25.05 - 21.09.2018)
  • Fara transport
Kymi Palace, Kymi

Kymi Palace

Kymi, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Autocar (14.05 - 05.10.2018)
  • Fara transport

Despre North and Central Greece

North and Central Greece

Delphi, cu o populaţie de 1.500 locuitori, este unul dintre cele mai frumoase si impresionante peisaje din Grecia şi centrul lumii, în conformitate cu miturile antice. Se gaseste la poalele Muntilor Parnas. Acesta a fost locuit inca din vremuri preistorice, iar mai târziu a obţinut o mare importanţă istorică, fiind legat cu cele mai importante evenimente din istoria Greciei. Zeul Apollo şi oracolul autentic, au dominat primele forme de venerare din Delphi. El i-a învăţat pe oameni prudenţa şi modestia, care au devenit expresia cea mai etica şi paşnică a spiritului grec.

Sejururi Autocar North And Central Greece

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in North And Central Greece, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru North And Central Greece. Puteti rezerva hotelul preferat din North And Central Greece cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia North And Central Greece care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre North And Central Greece constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in North And Central Greece, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul North And Central Greece Grecia 2018 cu plecari din Bucuresti, Bacau, Craiova, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!