Autocar North And Central Greece cu plecare din Neamt Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 208.2EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Villa Theodora Fanari, Fanari

Villa Theodora Fanari

Fanari, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Fanari Seaside, Fanari

Hotel Fanari Seaside  

   Scor 8.8 din 3 comentarii

Fanari, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Esperia, Kavala

Hotel Esperia  

   Scor 8 din 5 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Oceanis, Kavala

Hotel Oceanis  

   Scor 8.7 din 4 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Lucy, Kavala

Hotel Lucy  

   Scor 9 din 14 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.08.2020

Hotel Egnatia City Hotel And Spa, Kavala

Hotel Egnatia City Hotel And Spa

Kavala, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (30.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport

Despre North and Central Greece

North and Central Greece

Delphi, cu o populaţie de 1.500 locuitori, este unul dintre cele mai frumoase si impresionante peisaje din Grecia şi centrul lumii, în conformitate cu miturile antice. Se gaseste la poalele Muntilor Parnas. Acesta a fost locuit inca din vremuri preistorice, iar mai târziu a obţinut o mare importanţă istorică, fiind legat cu cele mai importante evenimente din istoria Greciei. Zeul Apollo şi oracolul autentic, au dominat primele forme de venerare din Delphi. El i-a învăţat pe oameni prudenţa şi modestia, care au devenit expresia cea mai etica şi paşnică a spiritului grec.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in North And Central Greece, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru North And Central Greece. Puteti rezerva hotelul preferat din North And Central Greece cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia North And Central Greece care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre North And Central Greece constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in North And Central Greece, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral North And Central Greece Grecia vara 2020 - 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 12 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre North and Central Greece

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din North and Central Greece?

Hotel Tosca Beach Bungalows, Hotel Lucy, Hotel Airotel Galaxy, Hotel Esperia, Mitsis Galini Wellness Spa Resort sunt cele mai populare hoteluri din North and Central Greece

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din North and Central Greece?

Hotel Tosca Beach Bungalows, Hotel Lucy, Hotel Airotel Galaxy, Hotel Esperia, Mitsis Galini Wellness Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din North and Central Greece ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din North and Central Greece.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din North and Central Greece?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hotel Egnatia City Hotel And Spa, Hotel Delphi Palace, Hotel Sissy sunt cele mai apreciate hoteluri din North and Central Greece ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din North and Central Greece.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din North and Central Greece?

Hotel Tosca Beach Bungalows, Hotel Esperia, Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hotel Amalia, Hotel Acropole sunt cele mai apreciate hoteluri din North and Central Greece ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din North and Central Greece.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din North and Central Greece?

Hotel Tosca Beach Bungalows, Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hermes sunt cele mai apreciate hoteluri din North and Central Greece cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din North and Central Greece.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din North and Central Greece?

Hotel Tosca Beach Bungalows, Hotel Lucy, Nafs, Villa Nickolas, Hotel Levendi sunt cele mai apreciate hoteluri din North and Central Greece cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din North and Central Greece.