Oferte cazare Neapolis, Peloponez Grecia vara 2023
(8 oferte, 104.7EUR - 104.7EUR)
Hotel Limira Mare, Neapolis

Hotel Limira Mare  

Neapolis, Peloponez, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (28.03 - 26.03.2024)
 • Fara transport
Gea Elaia Hotel, Neapolis

Gea Elaia Hotel  

Neapolis, Peloponez, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (24.03 - 22.03.2024)
 • Fara transport
Hotel Aquamarine, Neapolis

Hotel Aquamarine

Neapolis, Peloponez, Grecia

  • Avion (08.03 - 06.03.2024)
  • Fara transport
  Vias, Neapolis

  Vias

  Neapolis, Peloponez, Grecia

   • Avion (08.03 - 06.03.2024)
   • Fara transport

   Oferte Neapolis

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Neapolis, Peloponez, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Neapolis incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Neapolis este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Neapolis sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Neapolis, Early Booking Neapolis, Last Minute Neapolis, Programe si Oferte Speciale Neapolis.

   Neapolis este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Neapolis. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Neapolis cu servicii minime pana la resorturi de lux din Neapolis cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Neapolis cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Neapolis dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Neapolis pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Neapolis unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Neapolis, Peloponez, Grecia vara 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Neapolis

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neapolis?

   Hotel Limira Mare, Gea Elaia Hotel, Vias, Hotel Aquamarine sunt cele mai populare hoteluri din Neapolis

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neapolis?

   Gea Elaia Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Neapolis ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neapolis.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Neapolis?

   Hotel Limira Mare, Gea Elaia Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Neapolis ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Neapolis.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Neapolis?

   Hotel Limira Mare, Gea Elaia Hotel sunt hoteluri din Neapolis ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Neapolis?

   Hotel Limira Mare, Gea Elaia Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Neapolis. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Neapolis.