Autocar Nea Vrasna, Salonic Grecia 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 253.8EUR - 253.8EUR)
Vila El Greco, Nea Vrasna

Vila El Greco

Nea Vrasna, Salonic, Grecia

  • Autocar (12.05 - 09.10.2020)
  • Fara transport

  Despre Nea VrasnaPrezentare si poze Nea Vrasna

  Nea Vrasna

  Nea Vrasna este o statiune micuta, situata intre statiunea Asprovalta si Stavros. Se bucura de o plaja lata, acoperita cu nisip si pietris fin in apropierea malului, si ape curate unde pot fi zariti cateodata o varietate de pestisori colorati. In cazul in care calatoriti cu copiii, atentie la balaceala acestora. Apa este destul de adanca chiar si spre mal. Pentru copii, statiunea a pregatit un parc micut si un loc de joaca.

  Sejururi Autocar Nea Vrasna

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Nea Vrasna, Salonic, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Nea Vrasna. Puteti rezerva hotelul preferat din Nea Vrasna cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Nea Vrasna care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Nea Vrasna constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Nea Vrasna, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Nea Vrasna (Salonic, Grecia) 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!