Oferte cazare Nea Styra, Insula Evia Grecia vara 2020
(2 oferte, 183.8EUR - 183.8EUR)
Venus Beach Hotel , Nea Styra

Venus Beach Hotel

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Nea Styra, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Saint George Hotel Rooms, Nea Styra

Saint George Hotel Rooms

Nea Styra, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Oferte Nea Styra

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Nea Styra, Insula Evia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Nea Styra incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Nea Styra este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Nea Styra sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Nea Styra, Early Booking Nea Styra, Last Minute Nea Styra, Programe si Oferte Speciale Nea Styra.

Nea Styra este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Nea Styra. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Nea Styra cu servicii minime pana la resorturi de lux din Nea Styra cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Nea Styra cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Nea Styra dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Nea Styra pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Nea Styra unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Nea Styra, Insula Evia, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro