Oferte cazare Naxos, Insula Naxos Grecia vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre NaxosPrezentare si poze Naxos

Naxos

Naxos este o insulă frumoasă, de un verde proaspăt, care se numără printre cele mai roditoare din Kiklada. Regiunea de aici este înfrumuseţată de culturi şi câmpuri de măslini. Deşi insula este în mare parte muntoasă, oferă plaje îmbietoare cu o mare superbă.

Deşi vremea este blândă, aici nu sunt foarte mulţi turişti, şi de aceea, de multe ori puteţi să vă bucuraţi de singurătate pe plajă. Insula este ideală în special dacă doriţi o vacanţă liniştită.

Principalul oraş al insulei este aglomeratul Naxos, unde puteţi admira meterezele înalte ale fortăreţei Veneţiene sau catedrala Zoodochou Pigis din secolul 18.

Oferte Naxos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Naxos, Insula Naxos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Naxos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Naxos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Naxos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Naxos, Early Booking Naxos, Last Minute Naxos, Programe si Oferte Speciale Naxos.

Naxos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Naxos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Naxos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Naxos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Naxos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Naxos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Naxos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Naxos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Naxos, Insula Naxos, Grecia vara 2023 - Alege din 969 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Naxos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Naxos?

sunt cele mai populare hoteluri din Naxos