Charter Naoussa Paros, Paros Grecia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Naoussa ParosPrezentare si poze Naoussa Paros

Naoussa Paros

Frumosul sat pitoresc de pescuit din Naoussa este situat într-un golf frumos în partea de nord a Paros, ls 10 km est de capitala, Parikia. Naoussa este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din Ciclade și, în ciuda dezvoltării turismului, acest sat minunat a reușit să păstreze autenticitatea, caracterul său tradițional și farmecul său, cu casele sale albe cu înflorituri mici și bisericile sale albe mici și capele, înconjurat de , piatra strazi înguste, vestibulare, asfaltate.

Sejururi Charter Naoussa Paros

Pentru Naoussa Paros, Paros, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Naoussa Paros la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Naoussa Paros se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Naoussa Paros, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Naoussa Paros pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Naoussa Paros.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Naoussa Paros (Paros, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!