Oferte cazare Myrtos Bay, Insula Kefalonia Grecia vara 2020
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Myrtos BayPrezentare si poze Myrtos Bay

Myrtos Bay

Myrtos este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți poli de atracție din Kefalonia. Acesta este situat la 30 km nord de Argostoli, intr-o zona frumoasa in jurul dealurilor verzi imense. Plaja Myrtos a câștigat reputația în întreaga lume și a fost în mod constant inclusă în reviste de călătorie printre cele mai bune plaje din Grecia și din lume. Aceasta a fost distinsa de mai multe ori pentru curățenie și frumusețea naturală.

Oferte Myrtos Bay

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Myrtos Bay, Insula Kefalonia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Myrtos Bay incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Myrtos Bay este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Myrtos Bay sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Myrtos Bay, Early Booking Myrtos Bay, Last Minute Myrtos Bay, Programe si Oferte Speciale Myrtos Bay.

Myrtos Bay este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Myrtos Bay. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Myrtos Bay cu servicii minime pana la resorturi de lux din Myrtos Bay cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Myrtos Bay cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Myrtos Bay dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Myrtos Bay pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Myrtos Bay unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Myrtos Bay, Insula Kefalonia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro