Autocar Mykonos Grecia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 185.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Myconian Imperial Resort And Villas, Elia Mykonos

Hotel Myconian Imperial Resort And Villas  

Elia Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar
 • Avion (01.01 - 06.06.2024)
 • Fara transport
Myconian Villa Collection Villas Resort, Elia Mykonos

Myconian Villa Collection Villas Resort  

Elia Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar
 • Avion (08.06 - 06.06.2024)
 • Fara transport
Myconian Utopia Relais Chateaux, Elia Mykonos

Myconian Utopia Relais Chateaux  

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Elia Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar
 • Avion (04.06 - 29.09.2023)
 • Fara transport
Myconian Avaton Resort, Elia Mykonos

Myconian Avaton Resort  

Elia Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar (08.06 - 29.09.2023)
 • Avion (04.06 - 06.06.2024)
 • Fara transport
Royal Myconian Resort, Elia Mykonos

Royal Myconian Resort  

   Scor 9 din 1 comentarii

Elia Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (08.06 - 29.09.2023)
 • Avion (04.06 - 29.09.2023)
 • Fara transport

Despre Mykonos

Mykonos

Insula Myconos este una din destinatiile scumpe ale Greciei. Mykonos este foarte des comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne si nu in ultimul rand datorita comunitatilor de gay care o prefera ca destinatie de vacanta.Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula Mykonos si este un sat incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant.

Sejururi Autocar Mykonos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Mykonos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Mykonos. Puteti rezerva hotelul preferat din Mykonos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Mykonos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Mykonos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Mykonos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Mykonos Grecia 2023 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Mykonos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Royal Myconian Resort, Myconian Avaton Resort, Myconian Villa Collection Villas Resort, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas sunt cele mai populare hoteluri din Mykonos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Royal Myconian Resort, Myconian Avaton Resort, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas, Myconian Villa Collection Villas Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mykonos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Royal Myconian Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Mykonos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Myconian Villa Collection Villas Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mykonos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Royal Myconian Resort, Myconian Avaton Resort, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas, Myconian Villa Collection Villas Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Mykonos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mykonos?

Myconian Utopia Relais Chateaux, Royal Myconian Resort, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas, Myconian Villa Collection Villas Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mykonos.