Last Minute Mykonos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (7 oferte, 304EUR - 932.5EUR)

Afiseaza harta
Myconian Ambassador Relais Chateaux, Plati Gialos

Myconian Ambassador Relais Chateaux  

Plati Gialos, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Kensho Boutique Hotel And Suites, Insula Mykonos

Kensho Boutique Hotel And Suites  

Insula Mykonos, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Kamari Hotel, Plati Gialos

Kamari Hotel

Plati Gialos, Mykonos, Grecia

  • Avion (05.06 - 25.09.2021)
  • Fara transport

  Despre Mykonos

  Mykonos

  Insula Myconos este una din destinatiile scumpe ale Greciei. Mykonos este foarte des comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne si nu in ultimul rand datorita comunitatilor de gay care o prefera ca destinatie de vacanta.Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula Mykonos si este un sat incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant.

  Last Minute Mykonos

  Direct Booking

  Last Minute Mykonos Grecia vara 2021 - Peste 7 oferte Last Minute Litoral Mykonos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Intrebari frecvente despre Mykonos

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mykonos?

  Mykonos Theoxenia, Royal Myconian Resort, Hotel Yiannaki, Hotel Mykonos Beach, Hotel Artemis sunt cele mai populare hoteluri din Mykonos

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mykonos?

  Mykonos Theoxenia, Royal Myconian Resort, Hotel Yiannaki, Hotel Mykonos Beach, Hotel Artemis sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mykonos.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mykonos?

  Myconian Ambassador Relais Chateaux, Hotel San Antonio Summerland, Rocabella Art Hotel, Myconian Korali Relais Châteaux, Mykonos Waves Beach House And Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mykonos.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Mykonos?

  Mykonos Theoxenia, Royal Myconian Resort, Hotel Artemis, Elia Mykonos Resort, Hotel Dionysos Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Mykonos.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mykonos?

  Royal Myconian Resort, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas, Hotel San Antonio Summerland, Hotel Dionysos Boutique, Petinaros Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mykonos.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Mykonos?

  Royal Myconian Resort, Myconian Ambassador Relais Chateaux, Hotel Myconian Imperial Resort and Villas, Hotel Tharroe, Myconian Villa Collection Villas Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Mykonos.