Oferte cazare Minia, Insula Kefalonia Grecia vara 2020
(1 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Dendrolivano, Minia

Dendrolivano

Minia, Insula Kefalonia, Grecia

  • Fara transport

  Oferte Minia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Minia, Insula Kefalonia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Minia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Minia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Minia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Minia, Early Booking Minia, Last Minute Minia, Programe si Oferte Speciale Minia.

  Minia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Minia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Minia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Minia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Minia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Minia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Minia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Minia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Minia, Insula Kefalonia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro