Autocar Messonghi, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 176.2EUR - 176.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sentido Apollo Palace, Messonghi

Hotel Sentido Apollo Palace  

Messonghi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (19.05 - 29.09.2022)
  • Avion (10.06 - 30.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.01.2022

Despre MessonghiPrezentare si poze Messonghi

Messonghi

Orăşelul se situează la 22 km spre sud de capitală, într-un mediu pitoresc cu pădurice de măsline, plaja cu nisip şi pietricele, restaurante şi magazine, iar la 25 km se află lacul Korission. Loc ideal pentru odihnă, recomandat şi familiilor cu copii.

Sejururi Autocar Messonghi

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Messonghi, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Messonghi. Puteti rezerva hotelul preferat din Messonghi cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Messonghi care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Messonghi constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Messonghi, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Messonghi (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Messonghi

Messonghi se afla cam la jumatatea distantei intre Corfu Town si Lefkimi (20 km de Lefkimi), ambele cu porturi pentru ferryboat-urile care ajung din Igoumensita pe insula. Din Corfu Town pana in Messonghi exista autobuze care circula zilnic, la interval de una sau doua ore aproximativ (maximum 3 euro biletul).

Intrebari frecvente despre Messonghi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt cele mai populare hoteluri din Messonghi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Messonghi.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Messonghi.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt hoteluri din Messonghi ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt hoteluri din Messonghi ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Messonghi.