Oferte speciale Messonghi, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Alte oferte speciale× (3 oferte, 159.8EUR - 419.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Cnic Gemini, Messonghi

Hotel Cnic Gemini  

   Scor 7.7 din 1 comentarii

Messonghi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (13.09 - 27.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 05.08.2021

Pantheon Hall, Messonghi

Pantheon Hall  

Messonghi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
The Olivar Suites, Messonghi

The Olivar Suites

Messonghi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre MessonghiPrezentare si poze Messonghi

Messonghi

Orăşelul se situează la 22 km spre sud de capitală, într-un mediu pitoresc cu pădurice de măsline, plaja cu nisip şi pietricele, restaurante şi magazine, iar la 25 km se află lacul Korission. Loc ideal pentru odihnă, recomandat şi familiilor cu copii.

Oferte speciale Messonghi

Direct Booking

Oferte speciale Messonghi Grecia vara 2021 - 2022 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte speciale Litoral Messonghi Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Messonghi

Messonghi se afla cam la jumatatea distantei intre Corfu Town si Lefkimi (20 km de Lefkimi), ambele cu porturi pentru ferryboat-urile care ajung din Igoumensita pe insula. Din Corfu Town pana in Messonghi exista autobuze care circula zilnic, la interval de una sau doua ore aproximativ (maximum 3 euro biletul).

Intrebari frecvente despre Messonghi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Messonghi?

Hotel CNic Gemini, Dina s Rooms, Vlassis Studios, Hotel Aquarius Apart, River Studios And Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Messonghi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Messonghi?

Hotel CNic Gemini, Christina Hotel, Pantheon Hall, River Studios And Apartments, Hotel Sentido Apollo Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Messonghi.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Messonghi?

Hotel CNic Gemini, Christina Hotel, River Studios And Apartments, Hotel Aquarius Apart sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Messonghi.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Messonghi?

Hotel CNic Gemini, Christina Hotel, Hotel Sentido Apollo Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Messonghi.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Messonghi?

Hotel CNic Gemini, Christina Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Messonghi cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Messonghi.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Messonghi?

Hotel Sentido Apollo Palace sunt hoteluri din Messonghi ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Messonghi.