Oferte cazare Megas Limionas, Chios Grecia vara 2022
(5 oferte, 151.9EUR - 665EUR)
Sun Rooms, Megas Limionas

Sun Rooms

Megas Limionas, Chios, Grecia

  • Fara transport
  Venus, Megas Limionas

  Venus

  Megas Limionas, Chios, Grecia

   • Fara transport
   Platsa Studios, Megas Limionas

   Platsa Studios

   Megas Limionas, Chios, Grecia

    • Fara transport

    Despre Megas LimionasPrezentare si poze Megas Limionas

    Megas Limionas

    Megas Limnionas este paradisul frumosului sat Thymiana situat la aproximativ 9 km sud de orasul Chios. Pietricele mici și nisip grosier compun textura de plaja. Sunt disponibile umbrele de soare si este ideala pentru familiile cu copii.

    Oferte Megas Limionas

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Megas Limionas, Chios, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Megas Limionas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera din Megas Limionas este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Megas Limionas sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Megas Limionas, Early Booking Megas Limionas, Last Minute Megas Limionas, Programe si Oferte Speciale Megas Limionas.

    Megas Limionas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Megas Limionas. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Megas Limionas cu servicii minime pana la resorturi de lux din Megas Limionas cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Megas Limionas cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Megas Limionas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Megas Limionas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Megas Limionas unde pot gasi liniste si destindere.

    Oferte cazare Megas Limionas, Chios, Grecia vara 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Megas Limionas

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Megas Limionas?

    Venus Studios Apartments, Sun Village Hotel Apartments, Venus, Platsa Studios, Sun Rooms sunt cele mai populare hoteluri din Megas Limionas

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Megas Limionas?

    Sun Village Hotel Apartments, Platsa Studios, Sun Rooms sunt cele mai apreciate hoteluri din Megas Limionas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Megas Limionas.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Megas Limionas?

    Venus Studios Apartments, Platsa Studios, Venus sunt cele mai apreciate hoteluri din Megas Limionas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Megas Limionas.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Megas Limionas?

    Venus sunt hoteluri din Megas Limionas ce au acces gratuit la internet