Autocar Makryammos, Thassos cu plecare din Pitesti Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 133EUR - 133EUR)

Afiseaza harta
Hotel Makryammos Bungalows, Makryammos

Hotel Makryammos Bungalows    

   Scor 8.1 din 18 comentarii

Makryammos, Thassos, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (30.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.07.2021

Despre MakryammosPrezentare si poze Makryammos

Makryammos

Zona este complet inconjurata de dealuri verzi şi munţi, acoperiti cu pini. În depărtare, puteţi vedea carierele de marmură. Acestea sunt la doar aproximativ 2 kilometri de Thassos Town şi la 19 km de la Skala Prinos într-un golfuleţ liniştit.
Aceasta este o plajă frumoasă.
Apa este curată şi în mod normal, calma, deşi se pot vedea valuri puternice din cand in cand. Plaja este din nisip pur, fara pietre, şi de mică adâncime pentru aproximativ 50 de metri. Este perfect pentru copiii de toate vârstele şi are, de asemenea, un loc unde se poate sari în apă la o adâncime de siguranţă si care se învecinează cu bucăţi mari de marmură alba deThassos.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Pitesti in Makryammos, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Makryammos. Puteti rezerva hotelul preferat din Makryammos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Makryammos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Makryammos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Makryammos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Pitesti Litoral Makryammos (Thassos, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Makryammos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt cele mai populare hoteluri din Makryammos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt cele mai apreciate hoteluri din Makryammos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Makryammos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt cele mai apreciate hoteluri din Makryammos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Makryammos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt cele mai apreciate hoteluri din Makryammos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Makryammos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt hoteluri din Makryammos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Makryammos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt hoteluri din Makryammos ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Makryammos?

Hotel Makryammos Bungalows sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Makryammos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Makryammos.