Oferte cazare Mainland Ierissos, Halkidiki Grecia vara 2020
(3 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Hotel Gkeea, Mainland Ierissos

Hotel Gkeea

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Traditional Inn Alexandros, Mainland Ierissos

Hotel Traditional Inn Alexandros

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Villa Papapostolou, Mainland Ierissos

Villa Papapostolou

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Despre Mainland IerissosPrezentare si poze Mainland Ierissos

  Mainland Ierissos

  O plimbare pe un vastă plajă curată, de aur, cu nici un scop perceptibil este cel mai bun exercițiu și cel mai simplu mod de a clarifica mintea de toate gandurile. Această plajă există în Ierissos și acoperă mulți kilometri, oferind o plimbare de neuitat la mare.
  Ierissos, cunoscut sub numele vechi "Akanthos", este unul dintre cele mai mari orase din Halkidiki.
  Vizitatorii vor găsi camere și apartamente foarte curate, cu gazde ospitaliere, taverne pitorești, care oferă lecții de gust cu specialități locale și cafenele de pe plaja.
  Multe activități culturale au loc în Ierissos, cum ar fi festivalurile de la biserica Agios Pavlos în 29 iunie si biserica Prophitis Ilias pe 20 iunie, festivități la care merita sa luati parte.

  Oferte Mainland Ierissos

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Mainland Ierissos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Mainland Ierissos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Mainland Ierissos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Mainland Ierissos, Early Booking Mainland Ierissos, Last Minute Mainland Ierissos, Programe si Oferte Speciale Mainland Ierissos.

  Mainland Ierissos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mainland Ierissos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mainland Ierissos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mainland Ierissos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mainland Ierissos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Mainland Ierissos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mainland Ierissos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Mainland Ierissos unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro