Early Booking Macedonia Grecia vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel King Maron, Maronia

Hotel King Maron  

Maronia, Macedonia, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (12.05 - 06.10.2024)
  • Avion (13.04 - 12.04.2025)
  • Fara transport
Hotel Roxani Country House Resort , Maronia

Hotel Roxani Country House Resort

Maronia, Macedonia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (12.05 - 06.10.2024)
  • Avion (10.04 - 09.04.2025)
  • Fara transport

Despre Macedonia

Macedonia

Florina este un oraş şi municipiu în zona montana din nord-vestul prefecturii Macedonia, Grecia.

Black Friday Macedonia

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Macedonia, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Macedonia.

Ofertele turistice Early Booking Macedonia 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Macedonia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Macedonia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Macedonia.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Macedonia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Macedonia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Macedonia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Macedonia in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Macedonia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Macedonia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Macedonia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Macedonia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Macedonia Grecia 2024 - oferte Inscrieri timpurii Balneo Macedonia cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Macedonia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Macedonia?

Hotel Roxani Country House Resort , Hotel Filosxenia Roxani Country House sunt cele mai populare hoteluri din Macedonia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Macedonia?

Hotel Roxani Country House Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Macedonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Macedonia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Macedonia?

Hotel Roxani Country House Resort , Hotel Filosxenia Roxani Country House sunt cele mai apreciate hoteluri din Macedonia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Macedonia.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Macedonia?

Hotel Roxani Country House Resort sunt hoteluri din Macedonia ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Macedonia?

Hotel Filosxenia Roxani Country House sunt hoteluri din Macedonia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Macedonia.