Early Booking Macedonia Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 111.3EUR - 164.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Filosxenia Ismaros, Komotini

Hotel Filosxenia Ismaros  

   Scor 9.4 din 6 comentarii

Komotini, Macedonia, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (13.05 - 07.10.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.12.2019

Hotel Stavros Beach, Stavros

Hotel Stavros Beach  

   Scor 8.7 din 10 comentarii

Stavros, Macedonia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.11.2019

Hotel Filosxenia Roxani Country House, Maronia

Hotel Filosxenia Roxani Country House

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Maronia, Macedonia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (13.05 - 07.10.2020)
  • Fara transport

Despre Macedonia

Macedonia

Florina este un oraş şi municipiu în zona montana din nord-vestul prefecturii Macedonia, Grecia.

Early Booking Macedonia

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Macedonia, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Macedonia.

Ofertele turistice Early Booking Macedonia 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Macedonia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Macedonia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Macedonia.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Macedonia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Macedonia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Macedonia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Macedonia in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Macedonia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Macedonia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Macedonia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Macedonia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Macedonia Grecia 2020 - Peste 3 oferte Inscrieri timpurii Odihna Si Relaxare Macedonia cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !