Luna De Miere Psarrou, Mykonos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 193.5EUR - 277.2EUR)
Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort, Psarrou

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort

Psarrou, Mykonos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre PsarrouPrezentare si poze Psarrou

Psarrou

Psarou este garantata de către localnici și vizitatori VIP ca o destinație de plajă liniștită, în care petrecerile nebune nu exista! Acesta este de fapt o plaja atractiva si nu prea mica, dar nici mare, cu ape limpezi, umbrele si sezlonguri disponibile pentru inchiriere si un loc pentru bărci și iahturi private, pentru a le ancora. Plaja Psarou are un restaurant, o tavernă tradițională, un cafe-bar, și chiar un bar sushi pentru cei mai pretentiosi! De asemenea, iubitorii de sporturi de apă nu vor fi dezamăgiți, cu plusul suplimentar a unui centru de scufundări la îndemână. La plaja se poate ajunge cu autobuzul local, (autobuz ce pleacă de pe la Platis Gialos, la o scurtă plimbare de Psarou), cu masina sau motocicleta, precum și cu barca ce pleacă de la plajă Ornos.

Intrebari frecvente despre Psarrou

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Psarrou?

Colours of Mykonos Luxury Residences Suites , Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort sunt cele mai populare hoteluri din Psarrou

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Psarrou?

Colours of Mykonos Luxury Residences Suites , Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Psarrou ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Psarrou.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Psarrou?

Colours of Mykonos Luxury Residences Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Psarrou ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Psarrou.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Psarrou?

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Psarrou ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Psarrou.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Psarrou?

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort sunt hoteluri din Psarrou ce au acces gratuit la internet