Luna De Miere Mikri Vigla, Insula Naxos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Orkos Beach, Mikri Vigla

Hotel Orkos Beach  

Mikri Vigla, Insula Naxos, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport

Despre Mikri ViglaPrezentare si poze Mikri Vigla

Mikri Vigla

Incredibil de frumoasa plajă din Mikri Vigla pe insula Naxos este situată la o distanță de capitală de 18 km și constă în două plaje minunate de nisip separate printr-un deal impresionant. - Plaja de nord Mikri Vigla este minunata, cu nisip auriu fin și ape turcoaz cristaline și este binecuvântata de meltemi (vânturi de nord specifice Cicladelor), care il fac un loc ideal pentru wind / kitesurfing. Din acest motiv, plaja este renumita pe plan internațional kitesurfing și windsurfing la fața locului și are 2 cluburi bune pentru închirierea materialelor de înaltă calitate și pentru cursuri. - Plaja de sud a Mikri Vigla (pe de altă parte a dealului) este o plajă cu nisip fără sfârșit (de asemenea, numita Sahara sau Limanakia), cu ape cristaline uimitoare; deoarece este protejat de vânturile Meltemi, se recomanda pentru vacanțe de familie. O taverna tipic greceasca este de asemenea situata acolo. Mai multe hoteluri frumoase și restaurante pot fi găsite în zona înconjurătoare. Încercați Kontos cu alimente excelenta si vederi uimitoare asupra golfului Mikri Vigla.

Intrebari frecvente despre Mikri Vigla

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mikri Vigla?

Hotel Orkos Beach sunt cele mai populare hoteluri din Mikri Vigla

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mikri Vigla?

Hotel Orkos Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Mikri Vigla ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mikri Vigla.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mikri Vigla?

Hotel Orkos Beach sunt hoteluri din Mikri Vigla ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Mikri Vigla?

Hotel Orkos Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Mikri Vigla cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Mikri Vigla.