Luna De Miere Ligia Lefkada, Insula Lefkada Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 333.8EUR - 333.8EUR)

Afiseaza harta
Thealos Village, Ligia Lefkada

Thealos Village  

Ligia Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (29.06 - 28.06.2023)
  • Fara transport

Despre Ligia LefkadaPrezentare si poze Ligia Lefkada

Ligia Lefkada

Satul minunat de coastă din Ligia se află la numai 6 km sud-vest de orașul Lefkada. În fața satului fermecător care are 750 de locuitori, este drumul principal care duce la Nydri. Ligia este populara cu amatorii de pescuit și este o destinație mult preferată pentru familii. Grădini frumoase, case cu flori roz si mov împodobesc această mică așezare și creeaza o atmosferă unică, care atrage mulți vizitatori. Plaja principală este destul de fermecătoare, cu ape cristaline calme și o zonă frumoasă pentru copii să se joace în nisipul moale. Port de pescuit pitoresc este umplut cu multe bărci și în apropiere veți găsi o selecție de taverne care servesc cele mai bune preparate din fructe de mare. Satul este frumos pentru un sejur scurt sau o excursie de o zi din centrul insulei.

Intrebari frecvente despre Ligia Lefkada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ligia Lefkada?

Thealos Village sunt cele mai populare hoteluri din Ligia Lefkada

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ligia Lefkada?

Thealos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Ligia Lefkada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ligia Lefkada.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Ligia Lefkada?

Thealos Village sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Ligia Lefkada. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Ligia Lefkada.