Luna De Miere Creta, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (8 oferte, 105EUR - 583.8EUR)

Afiseaza harta
Pension Kasteli, Creta

Pension Kasteli

Creta, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Esperides Villas, Creta

Esperides Villas

Creta, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre CretaPrezentare si poze Creta

Creta

Creta este situata in zona estica a Marii Mediteraneene intre Europa, Asia si Africa. Climatul este bland si se spune ca este unul dintre cele mai sanatoase de pe glob.Este marginita de numeroase golfuri si se invecineaza cu multe insulite nelocuite.Plajele, scaldate de ape de culoarea turcoazului, cu nisip fin, forma alungita diferita de restul Greciei, lunga sa istorie, fac din aceasta insula cea mai cautata destinatie pentru vacanta.

Recomandari turistice pentru Creta

Muzeul Marin : firesc pentru un loc in care marea face parte din viata de zi cu zi a locuitorilor. Veti gasi aici numeroase diorame cu scoici, vertebrate, pesti de toate felurile si corali.

Muzeul Razboiului : o institutie deosebit de importanta pentru localnici, veti gasi aici numeroase imagini rare, documente si alte surse istorice despre revolutia Cretei impotriva turcilor, dar si din Razboaiele Balcanice, al doilea razboi mondial sau Batalia Cretei.

Centrul de Arta Contemporana : destinatia potrivita celor care vor sa descopere ideile, tehnicile si marile teme ale artistilor contemporani din Creta.

Palatul Knossos : cu siguranta este cel mai cunoscut obiectiv turistic din insula Creta, vechiul palat aflandu-se de altfel la originea mitului Minotaurului

Palatul Phaestos : un alt palat este Phaestos, situat la 60 de kilometri sud-vest de oras. Odinioara unul dintre cele mai importante orase de pe insula, a fost condus potrivit legendei de regele Radamanthys, fratele lui Minos si fiu al lui Zeus.

Intrebari frecvente despre Creta

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Creta?

Pension Kasteli, ESPERIDES VILLAS, Bluefairy Villas, Lameriana Luxury Village, SMARAGDI BOUTIQUE HOTEL sunt cele mai populare hoteluri din Creta

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Creta?

Bluefairy Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Creta ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Creta.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Creta?

Idili Traditional House, SMARAGDI BOUTIQUE HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Creta ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Creta.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Creta?

Pension Kasteli sunt hoteluri din Creta ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Creta?

Pension Kasteli sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Creta. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Creta.