Luna De Miere Analipsi, Insula Creta Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 348EUR - 348EUR)

Afiseaza harta
Tui Blue Insula Alba Resort Spa Adults Only , Analipsi

Tui Blue Insula Alba Resort Spa Adults Only   

Analipsi, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (25.06 - 02.10.2023)
  • Fara transport

Despre AnalipsiPrezentare si poze Analipsi

Analipsi

Analipsi este un frumos sat de coastă cu 1000 de rezidenţi permanenţi, situat la 20 km de orasul Heraklion si la numai 5 minute vest de portul Hersonissos.

În trecut, în timpul perioadei de ocupatie turca, regiunea a fost numita "Svourou Metohi" şi a fost locuita de turci, a căror ocupaţie era creşterea animalelor şi agricultura. Mai târziu, în "Metoxi", locuitorii din Platoul Lasithi au venit in regiune pentru muncă si pentru stocurile agricole.

În ultimele decenii, satul a fost suficient de dezvoltat şi a fost ridicată o staţiune turistică importantă, care combină peisaje uimitoare şi plaje magnifice cu ospitalitatea locuitorilor şi standardelor ridicate ale infrastructuri şi serviciilor turistice.

Recomandari turistice pentru Analipsi

Dacă doriţi cateva obiective turistice, nu trebuie sa ratati biserica din Analipsi datand din 1890. In zilele noastre, biserica a fost de restaurata, reamenajata si redecorata iar o aripă nouă a fost anxata acesteia.

Intrebari frecvente despre Analipsi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt cele mai populare hoteluri din Analipsi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Analipsi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Analipsi.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Analipsi ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Analipsi.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Analipsi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Analipsi.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt hoteluri din Analipsi ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Analipsi?

TUI BLUE Insula Alba Resort Spa Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Analipsi cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Analipsi.