Oferte cazare Loggos, Paxos Grecia vara 2020
(6 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Despre LoggosPrezentare si poze Loggos

Loggos

Loggos este un mic sat de pescuit de pe coasta de est a Paxosului chiar dupa Lakka. Taverne și baruri înconjoară portul, un loc foarte plăcut să stai în timp ce trec orele. Există trei mini-marketuri și un magazin de panificație, care au o bună selecție de produse, fructe și legume proaspete ce sunt aduse din Grecia continentală în mod regulat. Loggos este pe ruta principală de autobuz și este bine deservit de serviciul de taxiuri local.

Oferte Loggos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Loggos, Paxos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Loggos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Loggos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Loggos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Loggos, Early Booking Loggos, Last Minute Loggos, Programe si Oferte Speciale Loggos.

Loggos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Loggos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Loggos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Loggos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Loggos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Loggos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Loggos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Loggos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Loggos, Paxos, Grecia vara 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro