Autocar Lixouri, Insula Kefalonia Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre LixouriPrezentare si poze Lixouri

Lixouri

Lixouri este al doilea cel mai mare sat din Kefalonia, situat la 30 km vest de Argostoli. Astăzi, se bazeaza pe 3000 de locuitori, dintre care majoritatea sunt angajati în agricultură și turism. Orașul se află în jurul golfului albastru Argostoli cu vedere la capitala. Feriboturi regulate conecteaza cele două destinații. Frumosul oraș Lixouri a fost construit pe locul orașului antic Pali, unul dintre cele patru orașe principale din Kefalonia în antichitate. Datorită cutremurul din 1953 orașul a fost distrus și doar cateva vile au supraviețuit și pot fi văzute astăzi.

Sejururi Autocar Lixouri

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Lixouri, Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Lixouri. Puteti rezerva hotelul preferat din Lixouri cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Lixouri care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Lixouri constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Lixouri, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Lixouri (Insula Kefalonia, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Lixouri

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lixouri?

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Lixouri

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lixouri?

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Lixouri ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lixouri.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Lixouri?

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Lixouri ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Lixouri.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Lixouri?

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Lixouri cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Lixouri.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Lixouri?

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Lixouri cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Lixouri.