Sejururi Autocar Litoral Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 240.8EUR - 240.8EUR)

Afiseaza harta
Marathon Beach Resort, Nea Makri

Marathon Beach Resort  

   Scor 8.3 din 1 comentarii

Nea Makri, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Fara transport
Pelerinaj La Sf. Efrem Cel Nou 2023, Nea Makri

Pelerinaj La Sf. Efrem Cel Nou 2023

Nea Makri, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Autocar (03.05 - 08.05.2023)
   Date de plecare: 03.05
  • Fara transport

  Despre Zona metropolitana Atena

  Zona metropolitana Atena

  Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

  Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

  Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

  Sejur Autocar Litoral Zona Metropolitana Atena

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Zona Metropolitana Atena, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Zona Metropolitana Atena. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Zona Metropolitana Atena cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Zona Metropolitana Atena care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Litoral Zona Metropolitana Atena constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Litoral Zona Metropolitana Atena, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Litoral Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Atena - Peste 2 oferte cu discount pana la 10% cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov. Rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Zona metropolitana Atena

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zona metropolitana Atena?

  Marathon Beach Resort, Pelerinaj La Sf. Efrem Cel Nou 2023 sunt cele mai populare hoteluri din Zona metropolitana Atena

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena?

  Marathon Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zona metropolitana Atena?

  Marathon Beach Resort sunt hoteluri din Zona metropolitana Atena ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Zona metropolitana Atena?

  Marathon Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Zona metropolitana Atena.

    Cititi articolele despre Zona metropolitana Atena, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Unde să sărbătorim Paștele în Atena

  01.04.2019 Grecia

  De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.