Oferte speciale Litoral Tragaki, Zakynthos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (2 oferte, 125.3EUR - 626EUR)

Afiseaza harta
Hotel Maistrali Apts Zante, Tragaki

Hotel Maistrali Apts Zante

Tragaki, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre TragakiPrezentare si poze Tragaki

Tragaki

Tragaki este un frumos sat pitoresc într-o zona muntoasa şi langa litoral, cu 650 de locuitori, la doar 11 kilometri nord-vest de oraşul Zakynthos. Tragaki este un sat plin de verdeata inconjurat de plantaţii de măslini, viţă de vie şi pomi fructiferi cat puteti cuprinde cu privirea. Hoteluri, apartamente mobilate, camere si vile asteapta pentru a fi inchiriate. De asemenea, un camping bine organizat, cu o multime de facilitati si preturi bune, vă oferă şansa de a va petrece vacanta in mijlocul naturii.

Tragaki, situat langa Golful Tsilivi, oferă o diversitate mare de plaje de nisip, cum ar fi Bouka, Katragaki, Gaidaros şi Amboula.

Oferte speciale Litoral Tragaki

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Tragaki Grecia vara 2021. Oferte speciale Litoral Tragaki Zakynthos cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Tragaki

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tragaki?

Hotel Elegance Luxury Execuitive Suites, Hotel Maistrali Apts Zante sunt cele mai populare hoteluri din Tragaki

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tragaki?

Hotel Maistrali Apts Zante, Hotel Elegance Luxury Execuitive Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Tragaki ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tragaki.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tragaki?

Hotel Elegance Luxury Execuitive Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Tragaki ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tragaki.