Vacante Litoral Sotiros, Thassos Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 408.8EUR - 408.8EUR)
Napoleon Studios, Sotiros

Napoleon Studios

Sotiros, Thassos, Grecia

  • Autocar (22.05 - 18.09.2020)
  • Fara transport

  Vacante litoral Sotiros

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Sotiros, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Sotiros incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Sotiros este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Sotiros sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Sotiros sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Sotiros, Early Booking litoral Sotiros, Last Minute litoral Sotiros, Programe si Oferte Speciale litoral Sotiros.

  Sotiros este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sotiros. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sotiros cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sotiros cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sotiros cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Sotiros dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sotiros pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Sotiros unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Sotiros oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Sotiros ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Sotiros (Thassos, Grecia) vara 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!