Vacante Litoral Skala Sotiros, Thassos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (14 oferte, 141.2EUR - 229EUR)
Smaragdi Luxury Apartments, Skala Sotiros

Smaragdi Luxury Apartments

Skala Sotiros, Thassos, Grecia

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Fara transport
Yalos Beach Maisonettes, Skala Sotiros

Yalos Beach Maisonettes  

Skala Sotiros, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Fara transport
Panagiotis Hotel, Skala Sotiros

Panagiotis Hotel

Skala Sotiros, Thassos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Fara transport
Villa Giotis, Skala Sotiros

Villa Giotis  

Skala Sotiros, Thassos, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Fara transport
Giannoula Studios Vranas 2, Skala Sotiros

Giannoula Studios Vranas 2

Skala Sotiros, Thassos, Grecia

  • Autocar (28.06 - 12.07.2023)
  • Fara transport
  Villa Mary 2, Skala Sotiros

  Villa Mary 2

  Skala Sotiros, Thassos, Grecia

   • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
   • Fara transport
   Second Home, Skala Sotiros

   Second Home

   Skala Sotiros, Thassos, Grecia

    • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
    • Fara transport

    Vacante litoral Skala Sotiros

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Skala Sotiros, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Skala Sotiros incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Skala Sotiros este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Skala Sotiros sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Skala Sotiros sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Skala Sotiros, Early Booking litoral Skala Sotiros, Last Minute litoral Skala Sotiros, Programe si Oferte Speciale litoral Skala Sotiros.

    Skala Sotiros este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Skala Sotiros. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Skala Sotiros cu servicii minime pana la resorturi de lux din Skala Sotiros cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Skala Sotiros cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Skala Sotiros dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Skala Sotiros pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Skala Sotiros unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Skala Sotiros oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Skala Sotiros ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Skala Sotiros (Thassos, Grecia) vara 2023 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Skala Sotiros

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Sotiros?

    Smaragdi Luxury Apartments, Panagiotis Hotel, Yalos Beach Maisonettes, Villa Giotis, Villa Mary 2 sunt cele mai populare hoteluri din Skala Sotiros

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Skala Sotiros?

    Villa Giotis sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Sotiros ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Skala Sotiros.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Skala Sotiros?

    Panagiotis Hotel, Villa Giotis, Yalos Beach Maisonettes sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Sotiros ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Skala Sotiros.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Skala Sotiros?

    Smaragdi Luxury Apartments, Yalos Beach Maisonettes sunt hoteluri din Skala Sotiros ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Skala Sotiros?

    Smaragdi Luxury Apartments, Yalos Beach Maisonettes sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Skala Sotiros. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Skala Sotiros.