Vacante Litoral Skala Sotiros, Thassos Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (7 oferte, 149.5EUR - 1057.4EUR)
Vranas, SKALA SOTIROS

Vranas

SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

  • Fara transport
  Marti Resort, SKALA SOTIROS

  Marti Resort

  SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

   • Fara transport
   Panagiotis Hotel, SKALA SOTIROS

   Panagiotis Hotel

   SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

    • Fara transport
    Second Home, SKALA SOTIROS

    Second Home

    SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

     • Fara transport
     Byblos Mare, SKALA SOTIROS

     Byblos Mare

     SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

      • Fara transport
      Villa Giotis, SKALA SOTIROS

      Villa Giotis

      SKALA SOTIROS, Thassos, Grecia

       • Fara transport

       Vacante litoral Skala Sotiros

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Skala Sotiros, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Skala Sotiros incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera pentru Litoral Skala Sotiros este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Skala Sotiros sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Skala Sotiros sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Skala Sotiros, Early Booking litoral Skala Sotiros, Last Minute litoral Skala Sotiros, Programe si Oferte Speciale litoral Skala Sotiros.

       Skala Sotiros este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Skala Sotiros. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Skala Sotiros cu servicii minime pana la resorturi de lux din Skala Sotiros cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Skala Sotiros cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Skala Sotiros dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Skala Sotiros pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Skala Sotiros unde pot gasi liniste si destindere.

       Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Skala Sotiros oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Skala Sotiros ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

       Vacante Litoral Skala Sotiros (Thassos, Grecia) vara 2020 - 2021 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

       Intrebari frecvente despre SKALA SOTIROS

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din SKALA SOTIROS?

       Vranas, Byblos Mare, Villa Giotis, Second Home, Panagiotis Hotel sunt cele mai populare hoteluri din SKALA SOTIROS

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din SKALA SOTIROS?

       Marti Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din SKALA SOTIROS ce au restaurant propriu