Vacante Litoral Vatopedi Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Bianco Olympico Beach Hotel, Sithonia Vatopedi

Bianco Olympico Beach Hotel  

   Scor 8.5 din 8 comentarii

Sithonia Vatopedi, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (07.08 - 02.10.2020)
  • Avion (08.08 - 29.08.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.07.2020

Despre Sithonia VatopediPrezentare si poze Sithonia Vatopedi

Sithonia Vatopedi

Vatopedi Beach este în zona de litoral dintre Psakoudia și Metamorfosi. Aceasta este cea mai apropiata plaja de satul Vatopedi care este situat la câteva kilomters distanță, pe drumul principal din Sithonia.

Vacante litoral Vatopedi Sithonia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Vatopedi Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Vatopedi Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Vatopedi Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Vatopedi Sithonia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Vatopedi Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Vatopedi Sithonia, Early Booking litoral Vatopedi Sithonia, Last Minute litoral Vatopedi Sithonia, Programe si Oferte Speciale litoral Vatopedi Sithonia.

Vatopedi Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vatopedi Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vatopedi Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vatopedi Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vatopedi Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Vatopedi Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vatopedi Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Vatopedi Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Vatopedi Sithonia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Vatopedi Sithonia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Vatopedi Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!