Vacante Litoral Sykia Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 203EUR - 203EUR)
Camping Pitsoni, Sithonia Sykia

Camping Pitsoni

Sithonia Sykia, Halkidiki, Grecia

  • Autocar
  • Fara transport
  A Ponte Studios And Apartments, Sithonia Sykia

  A Ponte Studios And Apartments

  Sithonia Sykia, Halkidiki, Grecia

   • Autocar
   • Fara transport

   Despre Sithonia SykiaPrezentare si poze Sithonia Sykia

   Sithonia Sykia

   Sykia (sau Sikia) este un sat istoric în Sithonia situat la aproximativ 3 km in interior și în sus pe munte de la plaja Sykia. Intreaga zona considerata Sikia are mai multe plae mici de-a lungul coastei. Aceasta este o parte foarte liniștită a Sithoniei, cu un cuplu de plaje mari și multe altele mai mici in apropiere, fac această locatie centrul de camping din Sithonia. Plajă Kriaritsi, eventual cea mai bună plajă din Halkidiki, este mai la nord de Sykia.

   Vacante litoral Sykia Sithonia

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Sykia Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Sykia Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Sykia Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Sykia Sithonia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Sykia Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Sykia Sithonia, Early Booking litoral Sykia Sithonia, Last Minute litoral Sykia Sithonia, Programe si Oferte Speciale litoral Sykia Sithonia.

   Sykia Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sykia Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sykia Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sykia Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sykia Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Sykia Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sykia Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Sykia Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Sykia Sithonia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Sykia Sithonia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Sykia Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2024 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Sithonia Sykia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Sykia?

   Camping Pitsoni, A Ponte Studios And Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Sykia

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Sykia?

   A Ponte Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Sykia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Sykia.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sithonia Sykia?

   Camping Pitsoni sunt hoteluri din Sithonia Sykia ce au acces gratuit la internet