Vacante Litoral Paradisos Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Itamos Studios, Sithonia Paradisos

Itamos Studios  

Sithonia Paradisos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Sithonia ParadisosPrezentare si poze Sithonia Paradisos

Sithonia Paradisos

La aproximativ un kilometru înainte de a ajunge la Neos Marmaras este un grup de trei plaje. În realitate, este vorba de o plajă mare centrală, a cărui lungime depășește 1000 de metri, și două plaje foarte pitoresti mici, înainte și după cea principala, a căror lungime nu depaseste 80 și 60 de metri. Un hotel de pe litoral controlează intrarea în prima; plajă de mijloc și cea mai mare ofera servicii organizate si sport pe nisipul fin, în timp ce a treia este cea mai obscură și pitoresca, în special cu pietricele mici.

Vacante litoral Paradisos Sithonia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Paradisos Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Paradisos Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Paradisos Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Paradisos Sithonia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Paradisos Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Paradisos Sithonia, Early Booking litoral Paradisos Sithonia, Last Minute litoral Paradisos Sithonia, Programe si Oferte Speciale litoral Paradisos Sithonia.

Paradisos Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Paradisos Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Paradisos Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Paradisos Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Paradisos Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Paradisos Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Paradisos Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Paradisos Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Paradisos Sithonia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Paradisos Sithonia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Paradisos Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Sithonia Paradisos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Paradisos?

Itamos Studios sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Paradisos