Vacante Litoral Agios Nikolaos Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (14 oferte, 408.1EUR - 408.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Assa Maris , Sithonia Agios Nikolaos

Hotel Assa Maris   

   Scor 9.1 din 10 comentarii

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (07.06 - 20.09.2024)
 • Avion (17.06 - 23.09.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.01.2024

Hotel Antigoni Beach Resort, Sithonia Agios Nikolaos

Hotel Antigoni Beach Resort  

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (12.05 - 29.09.2024)
 • Avion (01.06 - 14.11.2024)
 • Fara transport
Ammouda Villas, Sithonia Agios Nikolaos

Ammouda Villas  

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (12.05 - 29.09.2024)
 • Avion (17.06 - 23.09.2024)
 • Fara transport
Kortiri Studios, Sithonia Agios Nikolaos

Kortiri Studios

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar
 • Fara transport
Assa Inn, Sithonia Agios Nikolaos

Assa Inn  

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar
 • Fara transport
Hotel Krotiri Resort, Sithonia Agios Nikolaos

Hotel Krotiri Resort  

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (12.05 - 29.09.2024)
 • Fara transport
Beautiful Petrino 1880, Sithonia Agios Nikolaos

Beautiful Petrino 1880

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

  • Autocar (12.05 - 29.09.2024)
  • Fara transport

  Despre Sithonia Agios NikolaosPrezentare si poze Sithonia Agios Nikolaos

  Sithonia Agios Nikolaos

  Agios Nikolaos este un sat traditional grecesc din Sithonia, Halkidiki in care localnicii continua sa se intalneasca in piata centrala pentru a socializa si a sarbatori anumite evenimente. Peisajul este dominat de case imbracate in nuante de alb vintage ce aduc aminte de arhitectura folk a secolului XIX, de munti acoperiti de paduri dese de pini ce strajuiesc asezarea, si plaje de vis ce se intalnesc cu golfulete linistite.

  Vacante litoral Agios Nikolaos Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Agios Nikolaos Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Agios Nikolaos Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Agios Nikolaos Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Agios Nikolaos Sithonia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Agios Nikolaos Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Agios Nikolaos Sithonia, Early Booking litoral Agios Nikolaos Sithonia, Last Minute litoral Agios Nikolaos Sithonia, Programe si Oferte Speciale litoral Agios Nikolaos Sithonia.

  Agios Nikolaos Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Agios Nikolaos Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Agios Nikolaos Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Agios Nikolaos Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Agios Nikolaos Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Agios Nikolaos Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Agios Nikolaos Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Agios Nikolaos Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Agios Nikolaos Sithonia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Agios Nikolaos Sithonia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Agios Nikolaos Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2024 - Alege din 7 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Sithonia Agios Nikolaos

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos?

  Hotel Assa Maris , Hotel Antigoni Beach Resort, Ammouda Villas, Assa Inn, Kortiri Studios sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sithonia Agios Nikolaos?

  Hotel Assa Maris , Hotel Antigoni Beach Resort, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sithonia Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Agios Nikolaos?

  Hotel Assa Maris , Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Sithonia Agios Nikolaos?

  Hotel Antigoni Beach Resort, Ammouda Villas, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Sithonia Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Agios Nikolaos?

  Hotel Assa Maris , Hotel Antigoni Beach Resort, Assa Inn, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Sithonia Agios Nikolaos?

  Ammouda Villas, Kortiri Studios sunt hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Sithonia Agios Nikolaos.