Last Minute Litoral Agios Nikolaos Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 74.8EUR - 74.8EUR)
Hotel Avra, Sithonia Agios Nikolaos

Hotel Avra  

Sithonia Agios Nikolaos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 03.07.2022

Despre Sithonia Agios NikolaosPrezentare si poze Sithonia Agios Nikolaos

Sithonia Agios Nikolaos

Agios Nikolaos este un sat traditional grecesc din Sithonia, Halkidiki in care localnicii continua sa se intalneasca in piata centrala pentru a socializa si a sarbatori anumite evenimente. Peisajul este dominat de case imbracate in nuante de alb vintage ce aduc aminte de arhitectura folk a secolului XIX, de munti acoperiti de paduri dese de pini ce strajuiesc asezarea, si plaje de vis ce se intalnesc cu golfulete linistite.

Last Minute Litoral Agios Nikolaos Sithonia

Direct Booking

Last Minute Litoral Agios Nikolaos Sithonia Grecia vara 2022 - 2023. Oferte Last Minute Litoral Agios Nikolaos Halkidiki cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Sithonia Agios Nikolaos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Antigoni Beach Resort, Assa Inn, Ammouda Villas, Hotel Avra, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Antigoni Beach Resort, Hotel Avra, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sithonia Agios Nikolaos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Antigoni Beach Resort, Ammouda Villas, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Sithonia Agios Nikolaos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Agios Nikolaos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Antigoni Beach Resort, Assa Inn, Hotel Krotiri Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Agios Nikolaos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Sithonia Agios Nikolaos?

Ammouda Villas sunt hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Sithonia Agios Nikolaos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sithonia Agios Nikolaos?

Hotel Antigoni Beach Resort, Assa Inn, Hotel Krotiri Resort sunt hoteluri din Sithonia Agios Nikolaos ce au acces gratuit la internet