Vacante Litoral Sgombou, Insula Corfu Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 250.6EUR - 250.6EUR)
Casa Lucia, Sgombou

Casa Lucia

Sgombou, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport
  Fiori Hotel, Sgombou

  Fiori Hotel

  Sgombou, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (18.06 - 24.09.2019)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 09.03.2019

  Vacante litoral Sgombou

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Sgombou, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Sgombou incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Sgombou este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Sgombou sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Sgombou sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Sgombou, Early Booking litoral Sgombou, Last Minute litoral Sgombou, Programe si Oferte Speciale litoral Sgombou.

  Sgombou este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sgombou. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sgombou cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sgombou cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sgombou cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Sgombou dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sgombou pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Sgombou unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Sgombou oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Sgombou ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Sgombou (Insula Corfu, Grecia) vara 2019 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!