Oferte speciale Litoral Samos Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (3 oferte, 93EUR - 120EUR)

Afiseaza harta
Hotel Arion, Kokkari

Hotel Arion  

Kokkari, Samos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (12.06 - 18.09.2022)
  • Fara transport
Naftilos Boutique Hotel, Insula Samos

Naftilos Boutique Hotel

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Fito Aqua Bleu Resort, Insula Samos

Fito Aqua Bleu Resort  

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Oferte speciale Litoral Samos

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Samos Grecia vara 2022 - 2023 - Peste 3 Oferte speciale Litoral Samos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Hotel Arion, Hotel Zefiros Beach, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Mirini Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Hotel Arion, Hotel Zefiros Beach, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Hotel Agrilionas sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Hotel Arion, Hotel Zefiros Beach, Mirini Hotel, Anthemis Rooms, Samaina Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Sirena Residence SPA , Hotel Doryssa Seaside Resort, Hotel Oceanida Bay, Proteas Blu Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Hotel Arion, Hotel Zefiros Beach, Hotel Aria Accommodation, Samaina Inn, Kampos Village Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Samos?

Hotel Zefiros Beach, Samaina Inn, Samaina Bay Maisonettes, Fito Aqua Bleu Resort, Hotel Doryssa Seaside Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Samos.