Vacante Litoral Salonik, Halkidiki Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (7 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Anessis, SALONIK

Hotel Anessis

SALONIK, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Vacante litoral Salonik

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Salonik, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Salonik incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Salonik este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Salonik sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Salonik sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Salonik, Early Booking litoral Salonik, Last Minute litoral Salonik, Programe si Oferte Speciale litoral Salonik.

  Salonik este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Salonik. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Salonik cu servicii minime pana la resorturi de lux din Salonik cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Salonik cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Salonik dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Salonik pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Salonik unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Salonik oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Salonik ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Salonik (Halkidiki, Grecia) vara 2019 - Alege din 7 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!