Early Booking Litoral Salonic Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment, Asprovalta

Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment  

   Scor 7.1 din 1 comentarii

Asprovalta, Salonic, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar
  • Avion (16.03 - 14.03.2024)
  • Fara transport

Despre Salonic

Salonic

Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

Black Friday Litoral Salonic

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Salonic, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Salonic.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Salonic vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Salonic pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Salonic este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Salonic.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Salonic au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Salonic scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Salonic cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Salonic in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Salonic sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Salonic prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Salonic si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Salonic si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Salonic Grecia vara 2023 - Oferte Inscrieri timpurii Litoral Salonic cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Salonic

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Salonic?

Hotel Rotonda, Hotel Egnatia Thessaloniki, Egnatia Palace Hotel Spa, Hotel Vergina, Hotel Saint George sunt cele mai populare hoteluri din Salonic

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Salonic?

Hotel Rotonda, Hotel Egnatia Thessaloniki, Egnatia Palace Hotel Spa, Hotel Vergina, Hotel Saint George sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Salonic.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Salonic?

Hotel Saint George, Golden Star City Resort, Avra, Hotel Aigli, Dina S Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Salonic.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Salonic?

Hotel Egnatia Thessaloniki, Egnatia Palace Hotel Spa, Grand Hotel Palace, Hotel Mediterranean Palace, Hyatt Regency sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Salonic.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Salonic?

Hotel Rotonda, Perinthos Hotel, Hotel Olympia, Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment, Galaxy Design Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Salonic.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Salonic?

Hotel Saint George, Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment, Hotel Assembly, Hotel Abc, Filippos Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Salonic.