Vacante Litoral Pieria Panteleimon, Riviera Olimpului Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 130.3EUR - 130.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel San Panteleimon, Pieria Panteleimon

Hotel San Panteleimon    

   Scor 8.9 din 18 comentarii

Pieria Panteleimon, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2023)
  • Avion
  • Fara transport
Hotel Pliades, Pieria Panteleimon

Hotel Pliades

Pieria Panteleimon, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (12.05 - 25.09.2024)
  • Fara transport

Despre Pieria PanteleimonPrezentare si poze Pieria Panteleimon

Pieria Panteleimon

Plaja de o frumusețe naturală rară pe pantele Olympus, este o combinație fericită de pietricele și nisip.

Vacante litoral Pieria Panteleimon

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pieria Panteleimon, Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pieria Panteleimon incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Pieria Panteleimon este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pieria Panteleimon sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pieria Panteleimon sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pieria Panteleimon, Early Booking litoral Pieria Panteleimon, Last Minute litoral Pieria Panteleimon, Programe si Oferte Speciale litoral Pieria Panteleimon.

Pieria Panteleimon este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Panteleimon. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Panteleimon cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Panteleimon cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Panteleimon cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Pieria Panteleimon dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Panteleimon pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pieria Panteleimon unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pieria Panteleimon oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pieria Panteleimon ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Pieria Panteleimon (Riviera Olimpului, Grecia) vara 2023 - 2024 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Pieria Panteleimon

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Pliades sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Panteleimon

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Pliades sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Panteleimon ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Panteleimon cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt hoteluri din Pieria Panteleimon ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Pliades sunt hoteluri din Pieria Panteleimon ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pieria Panteleimon. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pieria Panteleimon.