Vacante Litoral Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel San Panteleimon Beach, Pieria Panteleimon

Hotel San Panteleimon Beach  

   Scor 9.1 din 12 comentarii

Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.08.2017

Hotel Logo Theas, Pieria Panteleimon

Hotel Logo Theas

Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Fara transport
  Hotel Petrino, Pieria Panteleimon

  Hotel Petrino

  Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

   • Fara transport
   Hotel Olympus Villas, Pieria Panteleimon

   Hotel Olympus Villas

   Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

   • Hotel aproape de plaja  
   • Fara transport
   Hotel Pliades, Pieria Panteleimon

   Hotel Pliades

   Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

    • Fara transport

    Despre Pieria PanteleimonPrezentare si poze Pieria Panteleimon

    Pieria Panteleimon

    Plaja de o frumusețe naturală rară pe pantele Olympus, este o combinație fericită de pietricele și nisip.

    Vacante litoral Pieria Panteleimon

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pieria Panteleimon incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Pieria Panteleimon este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pieria Panteleimon sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pieria Panteleimon sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pieria Panteleimon, Early Booking litoral Pieria Panteleimon, Last Minute litoral Pieria Panteleimon, Programe si Oferte Speciale litoral Pieria Panteleimon.

    Pieria Panteleimon este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Panteleimon. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Panteleimon cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Panteleimon cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Panteleimon cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Pieria Panteleimon dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Panteleimon pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pieria Panteleimon unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pieria Panteleimon oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pieria Panteleimon ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Pieria Panteleimon (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2017 - 2018 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, cu discount pana la 25% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!