Vacante Litoral Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte)

Afiseaza harta
Hotel Olympian Bay Holiday Club, Pieria Leptokaria

Hotel Olympian Bay Holiday Club    

   Scor 8.1 din 5 comentarii

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Autocar (05.05 - 06.10.2017)
  • Charter avion (13.06 - 23.09.2017)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 21.03.2017

  Hotel Poseidon Palace, Pieria Leptokaria

  Hotel Poseidon Palace  

     Scor 8 din 3 comentarii

  Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

   • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
   • Charter avion (13.06 - 23.09.2017)
   • Fara transport

     Ultima rezervare: 31.01.2017

   Olympos, Pieria Leptokaria

   Olympos

   Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

    • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
    • Fara transport
    Hotel Metropole, Pieria Leptokaria

    Hotel Metropole

    Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

     • Charter avion (13.06 - 23.09.2017)
     Dionisos Hotel, Pieria Leptokaria

     Dionisos Hotel

     Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

      • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
      • Fara transport

      Despre Pieria LeptokariaPrezentare si poze Pieria Leptokaria

      Pieria Leptokaria

      Oraș mic de 4.000 de locuitori care oferă o mare varietate de locuri cu atmosfere diferite potrivite nevoilor individuale ale tuturor , baruri, taverne și restaurante. Pentru cei cărora le place să danseze noaptea există două discoteci . Există, de asemenea, posibilitatea de a practica o multime de sporturi de apă inclusiv schi nautic, ananas si biciclete de apa.

      Vacante litoral Pieria Leptokaria

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pieria Leptokaria incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera pentru Litoral Pieria Leptokaria este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pieria Leptokaria sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pieria Leptokaria sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pieria Leptokaria, Early Booking litoral Pieria Leptokaria, Last Minute litoral Pieria Leptokaria, Programe si Oferte Speciale litoral Pieria Leptokaria.

      Pieria Leptokaria este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Leptokaria. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Leptokaria cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Leptokaria cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Leptokaria cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Pieria Leptokaria dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Leptokaria pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pieria Leptokaria unde pot gasi liniste si destindere.

      Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pieria Leptokaria oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pieria Leptokaria ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

      Vacante Litoral Pieria Leptokaria (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2017 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!