Vacante Litoral Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Denis, Pieria Katerini

Hotel Denis

Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Pieria KateriniPrezentare si poze Pieria Katerini

Pieria Katerini

Pieria este o prefectură a Greciei localizată în sud-ul Macedoniei. În Pieria exista numeroase situri arheologice importante, printre care : Dion, Pydna si Platamonas.
In Pieria se afla Muntele Pierus, casa lui Orfeu si a Muzelor, dar si izvorul Pierian. Muntele Olimp, cel mai inalt din Grecia, tronul zeilor antici ai Greciei, se inalta in partea de sud a Pieriei.

Vacante litoral Pieria Katerini

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pieria Katerini incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Pieria Katerini este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pieria Katerini sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pieria Katerini sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pieria Katerini, Early Booking litoral Pieria Katerini, Last Minute litoral Pieria Katerini, Programe si Oferte Speciale litoral Pieria Katerini.

Pieria Katerini este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Katerini. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Katerini cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Katerini cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Katerini cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Pieria Katerini dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Katerini pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pieria Katerini unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pieria Katerini oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pieria Katerini ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Pieria Katerini (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!