Sejururi Autocar Litoral Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 111.3EUR - 308EUR)
Hotel Atrion Highland Elatochori, Pieria Elatochori

Hotel Atrion Highland Elatochori

Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (19.05 - 25.09.2022)
 • Fara transport
Pigasos Inn, Pieria Elatochori

Pigasos Inn

Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Autocar (19.05 - 25.09.2022)
  • Fara transport

  Sejur cu autocarul Litoral Pieria Elatochori

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Pieria Elatochori. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Pieria Elatochori cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Pieria Elatochori care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Pieria Elatochori constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Litoral Pieria Elatochori, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Litoral Pieria Elatochori vara 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Pieria Elatochori

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Elatochori?

  Pigasos Inn, Hotel Atrion Highland Elatochori sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Elatochori

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Elatochori?

  Pigasos Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Elatochori.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pieria Elatochori?

  Hotel Atrion Highland Elatochori, Pigasos Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pieria Elatochori.