Vacante Litoral Pieria Elatochori, Riviera Olimpului Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (12 oferte, 111.3EUR - 714EUR)
Pigasos Inn, Pieria Elatochori

Pigasos Inn

Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

  • Autocar (12.05 - 25.09.2023)
  • Fara transport
  Hotel Semeli Resort, Pieria Elatochori

  Hotel Semeli Resort

  Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Vaela Pallas Cultural Resort Spa, Pieria Elatochori

  Vaela Pallas Cultural Resort Spa

  Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Alseides Boutique Hotel, Pieria Elatochori

  Alseides Boutique Hotel

  Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hotel Atrion Highland Elatochori, Pieria Elatochori

  Hotel Atrion Highland Elatochori

  Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (12.05 - 25.09.2023)
  • Fara transport
  Nikelli, Pieria Elatochori

  Nikelli

  Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia

   • Fara transport

   Vacante litoral Pieria Elatochori

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pieria Elatochori, Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pieria Elatochori incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Pieria Elatochori este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pieria Elatochori sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pieria Elatochori sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pieria Elatochori, Early Booking litoral Pieria Elatochori, Last Minute litoral Pieria Elatochori, Programe si Oferte Speciale litoral Pieria Elatochori.

   Pieria Elatochori este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Elatochori. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Elatochori cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Elatochori cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Elatochori cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Pieria Elatochori dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Elatochori pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pieria Elatochori unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pieria Elatochori oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pieria Elatochori ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Pieria Elatochori (Riviera Olimpului, Grecia) vara 2023 - Alege din 7 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Pieria Elatochori

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Elatochori?

   Pigasos Inn, Hotel Semeli Resort, Alseides Boutique Hotel, Vaela Pallas Cultural Resort Spa, Hotel Atrion Highland Elatochori sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Elatochori

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Elatochori?

   Pigasos Inn, Hotel Semeli Resort, Vaela Pallas Cultural Resort Spa, Nikelli sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Elatochori.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pieria Elatochori?

   Alseides Boutique Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pieria Elatochori.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pieria Elatochori?

   Pigasos Inn, Vaela Pallas Cultural Resort Spa, Hotel Atrion Highland Elatochori sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pieria Elatochori.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pieria Elatochori?

   Hotel Semeli Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Elatochori cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pieria Elatochori.