Vacante Litoral Paralia Kymis, Insula Evia Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 336EUR - 336EUR)
Corali Hotel Evia, Paralia Kymis

Corali Hotel Evia

Paralia Kymis, Insula Evia, Grecia

  • Fara transport

  Vacante litoral Paralia Kymis

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Paralia Kymis, Insula Evia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Paralia Kymis incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Paralia Kymis este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Paralia Kymis sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Paralia Kymis sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Paralia Kymis, Early Booking litoral Paralia Kymis, Last Minute litoral Paralia Kymis, Programe si Oferte Speciale litoral Paralia Kymis.

  Paralia Kymis este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Paralia Kymis. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Paralia Kymis cu servicii minime pana la resorturi de lux din Paralia Kymis cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Paralia Kymis cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Paralia Kymis dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Paralia Kymis pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Paralia Kymis unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Paralia Kymis oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Paralia Kymis ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Paralia Kymis (Insula Evia, Grecia) vara 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Paralia Kymis

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paralia Kymis?

  Corali Hotel Evia sunt cele mai populare hoteluri din Paralia Kymis