Vacante Litoral Paralia Dionysiou, Halkidiki Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (8 oferte, 111.3EUR - 1127EUR)
Milonas House Apartments, Paralia Dionysiou

Milonas House Apartments  

Paralia Dionysiou, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (26.03 - 31.10.2024)
 • Avion (17.06 - 23.09.2024)
 • Fara transport
Dionisos Apartments, Paralia Dionysiou

Dionisos Apartments

Paralia Dionysiou, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (26.03 - 31.10.2024)
 • Avion (09.02 - 07.02.2025)
 • Fara transport
Seaside Studios, Paralia Dionysiou

Seaside Studios

Paralia Dionysiou, Halkidiki, Grecia

  • Avion (01.03 - 28.02.2025)
  • Fara transport
  Family Elia, Paralia Dionysiou

  Family Elia

  Paralia Dionysiou, Halkidiki, Grecia

   • Avion (01.03 - 28.02.2025)
   • Fara transport

   Vacante litoral Paralia Dionysiou

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Paralia Dionysiou, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Paralia Dionysiou incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Paralia Dionysiou este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Paralia Dionysiou sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Paralia Dionysiou sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Paralia Dionysiou, Early Booking litoral Paralia Dionysiou, Last Minute litoral Paralia Dionysiou, Programe si Oferte Speciale litoral Paralia Dionysiou.

   Paralia Dionysiou este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Paralia Dionysiou. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Paralia Dionysiou cu servicii minime pana la resorturi de lux din Paralia Dionysiou cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Paralia Dionysiou cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Paralia Dionysiou dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Paralia Dionysiou pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Paralia Dionysiou unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Paralia Dionysiou oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Paralia Dionysiou ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Paralia Dionysiou (Halkidiki, Grecia) vara 2024 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Paralia Dionysiou

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paralia Dionysiou?

   Milonas House Apartments, Seaside Studios, Family Elia, Dionisos Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Paralia Dionysiou

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paralia Dionysiou?

   Milonas House Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Paralia Dionysiou ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paralia Dionysiou.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Paralia Dionysiou?

   Dionisos Apartments sunt hoteluri din Paralia Dionysiou ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Paralia Dionysiou.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Paralia Dionysiou?

   Milonas House Apartments sunt hoteluri din Paralia Dionysiou ce au acces gratuit la internet