Vacante Litoral Palio Kavala, Thassos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 167EUR - 167EUR)
Hotel Porto Palio, Palio Kavala

Hotel Porto Palio

Palio Kavala, Thassos, Grecia

  • Fara transport
  Amalia Hotel Kavala, Palio Kavala

  Amalia Hotel Kavala  

  Palio Kavala, Thassos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Despre Palio KavalaPrezentare si poze Palio Kavala

  Palio Kavala

  Kavala are multe plaje de o frumusete neasemuita. Se răspândesc una dupa alta de-a lungul prefecturii, creând un peisaj frumos de albastru și satisface toate gusturile, de la turistii cosmopoliti, pana la cei mai singuri.
  Palio este de 6 km de Kavala. O stațiune balneară cu multe plaje minunate, cu cafenele și taverne pentru toate gusturile, chiar lângă mare.

  Vacante litoral Palio Kavala

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Palio Kavala, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Palio Kavala incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Palio Kavala este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Palio Kavala sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Palio Kavala sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Palio Kavala, Early Booking litoral Palio Kavala, Last Minute litoral Palio Kavala, Programe si Oferte Speciale litoral Palio Kavala.

  Palio Kavala este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Palio Kavala. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Palio Kavala cu servicii minime pana la resorturi de lux din Palio Kavala cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Palio Kavala cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Palio Kavala dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Palio Kavala pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Palio Kavala unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Palio Kavala oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Palio Kavala ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Palio Kavala (Thassos, Grecia) vara 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Palio Kavala

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Palio Kavala?

  Hotel Porto Palio, Amalia Hotel Kavala sunt cele mai populare hoteluri din Palio Kavala

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Palio Kavala?

  Hotel Porto Palio sunt cele mai apreciate hoteluri din Palio Kavala ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Palio Kavala.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Palio Kavala?

  Amalia Hotel Kavala, Hotel Porto Palio sunt cele mai apreciate hoteluri din Palio Kavala ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Palio Kavala.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Palio Kavala?

  Amalia Hotel Kavala sunt cele mai apreciate hoteluri din Palio Kavala cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Palio Kavala.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Palio Kavala?

  Amalia Hotel Kavala sunt hoteluri din Palio Kavala ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Palio Kavala?

  Amalia Hotel Kavala sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Palio Kavala. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Palio Kavala.