Last Minute Litoral Oia, Santorini Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 300EUR - 916.9EUR)

Despre OiaPrezentare si poze Oia

Oia

Oia (se pronunta Ia) – este punctul de atractie cel mai populat de pe insula, mai ales la apus.. Este cel mai nordic punct din Santorini, aflat la 11 km de Fira si al doilea mare oras dupa capitala, asezat pe marginea stancilor. Cca. 60 de case vechi traditionale din Oia sunt restaurate si intrate in circuitul turistic, deci doritorii pot gasi si aici cazare.

Last Minute Litoral Oia

Direct Booking

Last Minute Litoral Oia Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Oia Santorini cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Oia

Pentru cei care vizitează Oia fără interes pentru cărți, cumpărături, băuturi sau mâncare, mergi până la capătul satului (cu marea in stânga) până când vezi semnele pentru Kastro și vei fi răsplătit cu o vedere spectaculoasă a calderei (ce altceva) și satul Oia în sine și chiar o bucatica a portului Amoudi de mai jos. Dacă aveți un aparat de fotografiat, acesta este probabil cel mai bun loc de unde puteți lua o duzină de fotografii, fără ca nimeni să-și dea seama că le-ați luat pe toate dintr-un loc magic și nu din toată insula. Dacă sunteți un iubitor de feribot și navă de croazieră, acesta este un loc minunat pentru vizionarea navelor care merg pe drumul spre nord spre Atena și Istanbul. Kastro, cunoscut sub numele de Skaros, este de fapt un vechi castel venețian, adică oameni din Veneția și nu din Venus. Deoarece aceasta este o zonă cu vânt, veți observa o serie de mori de vânt, dintre care unele au fost transformate în case și unități pentru închiriere și probabil nici una dintre ele nu este folosită pentru a măcina făina. De asemenea, nu pierdeți Muzeul Maritim, înființat în anii 1950 și Moara de țesut din apropiere, unde puteți cumpăra produse țesute, precum și produse agricole tradiționale conservate și îmbuteliate.

În ceea ce privește hotelurile din Oia, aveți multe opțiuni deoarece unele dintre cele mai populare hoteluri ale insulei Santorini sunt aici. Katakies este compus din 21 de apartamente, studiouri și camere, toate cu terase și priveliști dramatice la mare și mobilate individual într-un mod elegant cu antichitățile insulelor grecești și are, desigur, o piscină importantă dacă vă place să înotați și nu mergeti o jumătate de oră pana la plajă. Perivolas este un hotel de 5 stele, cu o piscină infinită cu vedere magnifică la mare, în 17 case particulare în peșteri restaurate de 300 de ani. Canaves Oia Hotel oferă cazare de lux în suite spațioase și camere frumos amenajate cu mobilier de epocă și obiecte de artă și, bineînțeles, o piscină. Aceste hoteluri vor costa un braț și un picior, dar dacă aveți un braț și un picior de rezervă atunci de ce nu? În caz contrar, cazarea în jos de la Amoudi Villas va costa mult mai puțin și veți fi mai aproape de mare. Așteptați să plătiți mult dacă sunteți pe caldera și dacă nu plătiți mult, probabil că nu sunteți pe caldera.

Intrebari frecvente despre Oia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oia?

Ducato Di Oia - Adults Only, Armeni Village Rooms Suites, Aethrio Apartments, Hotel Vrachia Studios, Amaya Selection Of Villas sunt cele mai populare hoteluri din Oia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oia?

Ducato Di Oia - Adults Only, Amaya Selection Of Villas, Hotel Elea Resort - Adults only, Aethrio Apartments, Armeni Village Rooms Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Oia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Oia?

Amaya Selection Of Villas, Armeni Village Rooms Suites, Panorama Apartments, Esperas Traditional Houses, Amoudi Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Oia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Oia.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Oia?

View Hotel By Secret, Amoudi Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Oia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Oia.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Oia?

Amoudi Villas sunt hoteluri din Oia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Oia.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Oia?

Ducato Di Oia - Adults Only, Amaya Selection Of Villas, PASSION BLUE VILLAS, Hotel Vrachia Studios, Panorama Apartments sunt hoteluri din Oia ce au acces gratuit la internet