Vacante Litoral Nea Styra, Insula Evia Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Saint George Hotel Rooms, Nea Styra

Saint George Hotel Rooms

Nea Styra, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Venus Beach Hotel , Nea Styra

Venus Beach Hotel

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Nea Styra, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Vacante litoral Nea Styra

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Nea Styra, Insula Evia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Nea Styra incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Nea Styra este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Nea Styra sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Nea Styra sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Nea Styra, Early Booking litoral Nea Styra, Last Minute litoral Nea Styra, Programe si Oferte Speciale litoral Nea Styra.

Nea Styra este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Nea Styra. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Nea Styra cu servicii minime pana la resorturi de lux din Nea Styra cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Nea Styra cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Nea Styra dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Nea Styra pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Nea Styra unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Nea Styra oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Nea Styra ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Nea Styra (Insula Evia, Grecia) vara 2019 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!